Çinliler Ezelden Beri Teröristtir

22 Mayıs, 2006

Çin Mutfağından Bir Görüntü

Çinli teröristlerin mutfağının arkasındaki depo odasında parçalanmış insan etlerinden bir görüntü.
İnsani ahlâktan yoksun, hiçbir dini inancı bulunmayan görünürdeki maddi menfaatten başka hiçbir şeyi aklına bile getirmeyen inançsız Çinliler her türlü canlıyı yemekten çekinmezler. Aynen kendilerinin dedikleri gibi kanatlılardan olan uçaktan başka, dört ayaklılardan olan masa ve sandalyeden başka her şeyi zerre kadar tereddüt etmeden yerler.
Bazı haberlere bakıldığında Çin Fenler Akademisi bünyesindeki gıda araştırma bölümü yakında Doğu Türkistan’dan talan edip götürdükleri petrol ve kömür gibi organik maddeleri ham madde yaparak dünyada yeni bir yiyecek türü icat etmek için finansman ayırarak araştırmalara başlamışlardır.
Çinliler medeni bir millet oldukları için(!) başka insanların hiç kullanmadıkları gıdaları keşfetmek ve yaşamayı yeni teknikler geliştirmek suretiyle yoluna koymuş olup, geçen yıl Doğu Türkistan’ın Kaşgar vilayetine bağlı Mekit nahiyesinde eşek sütü kombinası kurarak sayısız eşekleri orada toplyarak orada sütünü almaya ve satmaya başlamıştı. Bundan başka eşek eti, eşek derisi ve eşeğin bütün organlarından kurutulmuş et konserveleri hazırlayıp Çin pazarlarında piyasaya sürmüştür. Yukarıdaki mahsulatları uluslar arası pazarlara sürerekbu cihetteki boşluğu doldurmuş olduklarını övünerek ilan etmişlerdir. Bu haberi RFA’da yayınlamıştı.

Bu yıldan başlayarak Çin hükümeti özel meblağ ayırarak kedi eti, köpek eti, fare eti ve sansar eti konserveleri hazırlayarak uluslar arası pazarlardaki boşluğu(!) doldurarak piyasaya sürmeyi resmileştirmiş bulunmaktadır.

2 Comments:

  • ALLAH BELANIZI VERSİN HEPİNİZİN.BU KADARMI KÜÇÜLDÜNÜZ,YİYECEK HİÇ BİRŞEY BULAMADINIZDA İNSAN ETİNEMİ SALDIRDINIZ HAYVAN YIĞINLARI,ELİN NASIL GİDİYO O KÖRPECİK YAVRULARI KESMEYE,NASIL DOKUNUYOSUN ONLARA NASIL KIYIYOSUN,NASIL YİYOSUN NASIL BİR VİCDANDIR BU.ALLAHI YOK SAYIYOSUNUZ AMA EMİNİM O SİZE VAR OLDUĞUNU BİZİM AÇIKLAMAMIZA GEREK DUYMADAN ANLATICAKTIR İŞTE O ZAMAN ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUCAKSINIZ AMA HERŞEY BİTMİŞ OLUCAK.HAYIR İNANMIYORUM SİZ İNSAN OLAMAZSINIZ EĞER SİZ İNSANSANIZ BEN İNSAN DEĞİLİM O ZAMAN SİZDEN BİRİSİ OLAMAM BEN.SİZİ ALLAHA EMANET EDİYORUM O SİZE ZATEN CEZANIZI VERİCEKTİR BUNUN DİĞER TARAFIDA VAR DİĞER TARAFIDA UNUTMAYIN.İYİKİ MÜSLÜMANIM İYİKİ.VE ÖLÜNCE SİZİN GİBİ DEĞİL KELİME-İ ŞEHADET GETİREREK HUZUR İÇİNDE ÖLMEK İSTİYORUM.AMA SİZİ GÖRÜNCE İĞRENİYORUM HUZUR İÇİNDE ÖLEMEMKİ.ALLAH BELABIZI VERSİN İNŞALLAH.EŞHEDÜ ENLA İLAHE İLLALLAH VE EŞHEDÜ ENLA MUHAMMEDEN ABDUHU VE RESULUHU.

    By Blogger özlem, at 6:54 ÖS  

  • Bok yeyin bok, bok!

    By Blogger Korgun, at 8:41 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home