Çinliler Ezelden Beri Teröristtir

22 Mayıs, 2006

Ching Sülalesi Devrinde de Böyleydi

Cing sülalesi devrinde Çinli memurlar insanı diri halinde sevdiği yerini kesip alıyorlardı ve pişirip yiyorlardı. Zamanımızdaki komunist Çinliler de ayni an'anesini devam etmektedir.

Ching sülalesi (1644-1912.yıllar) devrinde de Çinliler insan eti yeme an’anesini devam ettirmiş olup, işte bu devirde Kaşgarya (Doğu Türkistan) ya saldırarak işgal ettiler. 1884 yılında Kaşgarya’ yı igal ettikten sonra 1886 yılında mübarek vatanımızın ismini „Shinjiang“ (Yeniden işgal edilmiş olan sınırlar tarafındaki toprak- anlamında) şeklindeki hakaretli isme dönüştürmüşlerdir.

Kaşgariye (Doğu Türkistan) o tarihlerden itibaren Çinli işgalci teröristlerin müstemlekesi haline gelmiş olup, Doğu Türkistan halkı Çinlilerin zulümlerine mahkum olmuşlardır. Yakup beyin askerlerini katliama uğrattıktan sonra Çinliler Kaşgairiye halkını vahşice işkencelere tabi tutarak zulmün en şiddetlisine maruz bırakmışlardır(Çocuk dahil 200 bin Uygur Türk'ü katliam etmiştir). Bizlerin, tarihin bu karanlık bölümünü asla unutmamamız gerekir.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home