Çinliler Ezelden Beri Teröristtir

22 Mayıs, 2006

Çin'in Doğu Türkistan Türklerine Davranışı

İşte bu komunist Çin'in Doğu Türkistan Türklerine davranışı.

Çin hükümeti dini inançlara, özellikle de İslam dinine inanan Doğu Türkistan Müslümanlarını, Tanrıdan kendisinin, ailesinin, yurtaşının, kardeşinin, kendi halkının ve insanların huzurunu ve baht-saadetini dilemeyi gönlüne yerleştirmiş, ya da ibadet etmiş olanları vahşice cezalandıragelmişlerdir.
Yasa dışı dini unsur, yasa dışı dini faaliyet, radikal dinci, adaletperver, hakkaniyetçi, hırsıza karşı olma fikrinin propagandasını yapan, hırsızı evden kovup çıkartma, hayduta hak ettiği cezayı verme, Ruhen sağlam unsur, İmanı kamil unsur, kendi vatanına Çinli saldırganların gelişini istemeyen unsur, gelmiş olan Çinli hırsızları, katilleri ve aile fertlerini evden kovup çıkartmayı planlayan unsur… gibi kesin karar ve tedbirleri kullanarak, hırsızlık, haydutluk, canilik, pislik,rezillik, arsızlık, bozgunculuk, insanlıktan çıkma, dünyayı aldatma, suçsuz kişileri öldürerek susturma…. Gibi suçlar işlemeye devam etmektedir. Şimdi bizin ne yapmamız gerekir? Konuşursak dilimiz kesiliyor, hareket etsek el ve ayaklarımız kırılıyor, düşündüğümüzde "ideoloji sahasındaki bölücü" olmakla suçlanıyoruz. Öldürüleceğimiz günü bekleyip yatalım mı? Müzik ve folklorda usta olduğumuza göre düşmanların karşısında iyi oyun ve müzik maharetlerimizi sergilersek, gönül eğlemekle meşgul olarak bizleri öldürmeyi unuturlarmı?
Yada daha sonraki eğlecelerimizde gerekli olabilir diyerek bizlere acırlarmı? Biz daha kaç yaşımıza kadar yaşayacağız? Ölmeyecekmiyiz? Allah katında hesap vermeyecekmiyiz? Kahraman ecdatlarımıza ne cevap vereceğiz? Gelecek nesillerimize hangi mirası bırakacağız? Bizde (en azından) adaleti koruyacak ruh yokmudur?

2 Comments:

  • elin kopsun inşallah

    By Blogger özlem, at 6:54 ÖS  

  • resimler ilginç bi okadarda insanlık dışı tabi montaj değilse
    yalnız biz biraz uzağız oralara elimiz yetişmiyo yani imkanlar zayıf ben orada olsam savaşırım parça parça olur ölürüm hiç olmazsa yemek olmayız

    By Blogger ahmet fethi, at 10:44 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home