Çinliler Ezelden Beri Teröristtir

19 Nisan, 2006

Çin Komünizminin Son Zamanlardaki Hedefi

Bebek etinden hazırlanmış çorbayı Çinli komunist başkanlar, memurlar, polisler yiyor.

İnsan etinden hazırlanan çorbalar Çinlileri özel olarak şanslı, övgüye layık hale getiren üstün dereceli gıdalardan sayılıyor. Çin’de her yıl insanları öldürerek, etinden yemek hazırlayarak satma şeklindeki suçlar çok olsa da, Çin yetkililerin kendileride bu yemeklerden zevk aldıklarından, sadece bir kaç suç dosyayı devlet nezdinde açıklayıp, katilleri cezalandırırlar. Fakat doğum yasağı sebebiyle öldürülen milyonlarca bebeklerin katledilmesi konusunda tek kelime etmezler.
Komünist Çinlilerin nihai maksatları, « Her kes ihtiyacı nisbetinde hakkını almak durumundadır. » cümlesi içinde gizli olup, Çinlilerin bu düşünceleri fiiliyata geçirildiği taktirde, Çinliler istedikleri zaman yasal olarak insan eti yiyebilecekler. İnsanları ve bebekleri de anne karnında yada doğduktan sonra öldürüp yiyebilir hale gelecekler. Aslında komünist Çin hakimiyeti bebek eti yemeyi yasal hale getirmiş olup, bu durum sosyalizmin yukarı dereceli, komünizmin ise orta ölçekli (dönemi) baskısı sayılır.

4 Comments:

  • yemin ederim bu resimlere bakarken göz yaslarimi tutamadim iste böyle insanlari sizce ne yapmak gerekir?

    By Blogger HüZüN32, at 3:31 ÖÖ  

  • içim sızlayarak baktım resimlere yazık buna bi yasak gelmeli.
    BİR İNSAN DİĞER BİR İNSANI NASIL YER ONA ŞAŞIYORUM.Umarım bu olayı herkes benim gibi şaşırıyordur .(yiyecek başka bir şey kalmadı...)VAHŞET VAHŞET VAHŞET.......

    By Blogger ışıl, at 6:06 ÖS  

  • allah belanızı verir inşallah. allahım, bu insan denilmeycek mahlukatları kahr-u perişan eyle. türkler soykırım yaptı deniliyor ancak bu çinlilerin yaptıklarını kimse görmüyor ve insan hakları yokmuş gibi davranıyorlar. allah'ın laneti belası üzerinizden eksik olmasın!
    AMİN

    By Blogger Sinan Uçar, at 6:56 ÖS  

  • ANASIZ BABASIZMI DOĞDUNUZ ULAN
    DİNDEN DÜNDEN Bİ HABER ÇİNLİ KÖPEKLER
    HER BİRİ BİNBİR ŞEBEK HERBİRİ YILAN
    ÇİN SEDDİNDE GAM KEDER ÇİNLİ KÖPEKLER

    KANAS DAYANIRMIYMIŞ BİR KIZ BAŞINA
    ALLAH (c.c) ZAKKUMLAR KATSIN PİŞMİŞ AŞINA
    DAĞLANARAK ÖL GEBER ÇİNLİ KÖPEKLER.

    By Anonymous Adsız, at 5:10 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home