Çinliler Ezelden Beri Teröristtir

19 Nisan, 2006

Vahşi Çinli

Resimde bebek eti yemekte olan bir Çinli terörist :

Işte bu Çin milletinin iç yüzüdür. Bu manzara Komünist Çin’in gerçek görünümünü aynen yansıtmaktadır. Bu iblisleri vatanımızdan tamamen kovmadıkça vatanımızda asayişin temini asla mümkün değildir. Barış, özgürlük, baht-saadetten söz etmek mantığa uygun gelmez. Öyle değilmi ??
Allah’ın lanetine uğramış olan vahşi Çin teröristleri çok eski zamanlardan beri insan eti yiyorlardı. Ceninleri ve bebekleri de yiye geldiler. Önceleri kendi çocuklarını ve atılan bebekleri, çaldıkları insanların etlerini yerlerken, günümüzde çin Komünist Partisinin zekice önderliğinde, insan öldürme, bebekleri öldürme başta olmak üzere insan kalıbından çıkmış olan cinayetleri ‘yasal’ olarak gerçekleştirerek, Çinli bebekleri öldürmenin dışında doğu Türkistanlı bebekleri, Tibetli bebekleri, Moğol ve Mançu bebeklerini dilediğince öldürüp yiyebilir hale geldiler.
‘Planlı doğum’ adı verilen bebek öldürme politikasının himayesinde Doğu Türkistan’da 9 milyon bebeği öldürerek onların bir kısmını çöplüklere attılarsa da bir kısmını da mezara defnedilmesini yasaklayıp komünist Çinlileri ve onların aile fertleri, yetkililer, polisler, işgalci ordu rütbelileri kızartarak ve çorba yaparak yediler. Içkilerine meze yaptılar. Halen de yemeye devam etmektedirler.

1 Comments:

  • YECÜC MECÜC BUNLAR LAN
    BUNLAR LAN DECCAL
    YARABBİ AHMET MEHDİ MURTAZAYI SAL.

    By Anonymous Adsız, at 5:12 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home