Çinliler Ezelden Beri Teröristtir

22 Mayıs, 2006

Komunist Çin'in 'Sert darbe vurma' Hareketi Görüntüsü

Çin işgalcılarinin Doğu Türkistanda yürütmekte olduğu 'sert darbe vurma' hareketi-devlet terörüyle ayni görüntü.

İşgalci Çinlilerin Doğu Türkistan’da her yıl yürütmekte olduğu ve sert darbe vurma hareketi olarak adlandırdıkları hareket vasıtasıyla milli bölücü, yasa dışı dini unsur, terörist, Doğu Türkistan Güçleri, İdeoloji sahasındaki bölücü, Partiye Karşı Unsur, Dini Radikal Unsur, Devleti Parçalama girişiminde bulunan Unsur, Çinlileri sevmeyen Uygur, Çinlinin talanlarına karşı çıkan Uygur, Çinlilerin canilikletine karşı baş kaldıran Uygur…..Şeklindeki yaftalamalarla ellerinde silah bulunmayan; hırsıza, hayduta, gaspçıya, katile karşı söz , hareket yada düşünce içinde olan ve olma ihtimali bulunan Uygurları vahşilerce katledegeldiler. Bunu BM. Amerika, Avrupa… İnsan Hakları Teşkilatları, Amnesty(Uluslararası Af Örgütü)….gibi, adaletperver, erksever, demokrasiyi koruyup kollayan, düşünme, fikir beyan etme ve gösteri yapma özgürlüklerini kesinlikle himaye eden devletler, gerçekleri bilmezlikten ve görmezlikten gelmektedirler. Ayrıca, ev sahipleri olan ezilenlerin, zulüm çekenlerin ve katliama uğrayanların hayatta kalan kardeşlerinin açıklamalarına, şikayetlerine, yardım taleplerine ve bu taleplerin yer aldığı basın ve yayın organlarının konu ile ilgili yaptıkları yayınların güvenilirliğine kefalet etmemiz gerektiğini ileri sürerek „İspat et“, „delil getir“ diyerek eğlenmelerine bakıyorlar.
Yine bunların hepsinin de kendi devletleri, kendi ordusu veyayın organları bulunmasına rağmen Doğu Türkistan’a görevli gödererek Çinlilerin hapishanelerini, hapihane içinde canlı ve ölü olarak gömdükleri insanların bulundukları yerleri görmeyi, kanlı kıyımlara ait resim ve görüntü kasetleri hazırlamayı da hiç bir zaman düşünmediler.
Bu söz konusu devlet ve teşkilatlar uluslar arası toplantılarda konu Doğu Türkistan olduğunda Çin hükümetinin hatırını yapmak için, o noktadan teğet geçmeyi alışkanlık haline getirdiler…Eğer BM. Teşkilatının başkanının, yada ABD Başkanı Bush’un kızını Çinliler yemiş olsalardı onlar ne yaparlardı? Bunlardan da, Çinlilerin öldürüp yedikleri kızlarının resmini ve sesini delil olarak getirmelerini istemek gibi bir vurdum duymazlık sergilenirmiydi?

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home